top of page
Gamle kløfta 10 B
Bolig til salgs, WTB Bygg, boligutbygger

Flott halvpart tomannsbolig med høy standard - Ferdigstilt i 2016 - Dobbelgarasje - To bad, to stuer og tre soverom

Velkommen til Gamle-Kløfta 10B!

En flott tomannsbolig over tre plan med god standard. Fin og barnevennelig beliggenhet i et rolig og etablert boligområde som har en trygg og god skolevei for de minste.

Last ned Prospektet av Gamle Kløfta 10 B

Byggeår: 2016

Antall toalett/bad: 3

Primærrom/kvm: 127

Antall soverom: 3

Arealer:

Bruttoareal: 193 m2 BRA: 136 m2

P.rom: 127 m2

728,5 m2 Eiet tomt


Meglers prisvurdering:

kr 4.990.000,- + ca. 2,7% omk.


Kontaktperson: Kine Johansen Ruud Eiendomsmegler / Fagansvarlig Krogsveen Jessheim

Tlf.: 63 94 07 02

mobil: 988 29 188

Kine.J.Ruud@krogsveen.no

Nøkkelinformasjon

Eiendom:

Gamle-Kløfta 10B, 2040 Kløfta

Gnr. 21, bnr. 6 i Ullensaker kommune.

Tomannsboligen vil bli seksjonert før overtakelse.


Eier:

Wtb Bygg AS


Eierform:

Selveiet


Overtagelse:

Etter nærmere avtale.


Områdebeskrivelse:

Eiendommen har en meget sentral beliggenhet i et veletablert og attraktivt boligområde på Hilton, Kløfta. For øvrig kort veg til Kløfta sentrum med diverse forretninger, togstasjon og bussholdeplass. Gode tog- og bussforbindelser til blant annet Oslo, Lillestrøm og Jessheim. Kun ca 30 km til Oslo og ca 10 km til Jessheim. På tross av sentral beliggenhet ligger eiendommen i umiddelbar nærhet til fine rekrasjonsmuligheter i Hiltonskogen- med fine turområder sommer som vinter.


Kollektiv transport

Langs hovedveien ligger det to bussholdeplasser med kort gangavstand til boligen.

Ellers kort vei til Kløfta stasjon som har stopp av to tog i retning Oslo/Drammen og Dal/Jessheim hver time.


(halvtimesfrekvens) på hverdager, noe som gir gode togforbindelser til Oslo, Gardermoen, Eidsvoll, Drammen, Kongsberg, Dal. Det er også gode bussforbindelser fra stasjonen.


RekreasjonsmuligheterHiltonskogen er et populært sted å gå tur. På vinteren er det også kjørt opp skiløyper i skogen og på jordene. Om sommeren er det også flotte turmuligheter. Gangavstand fra boligen. Kort kjøretur til Romeriksåsen som ligger langs hele vestsiden av Nannestad kommunen. Her finnes et rolig skoglandskap med bølgende åser og med innslag av innsjøer. Stier og veier gir fine turmuligheter sommerstid, og vinterstid gir stabile snøforhold og et godt utviklet løypenett gode muligheter for skiturer. I Nordåsen er flere merkede stier, mange fiskevann og elver. Her finner du Honsjøhytta og Marifjellhytta som begge er åpne året rundt.


For de som er glad i golf ligger Miklagard Golf rett over bruen til motorveien ved avkjøring Kløfta. Den åpnet 8. juni 2002. Klubben har en 18- hulls internasjonal mesterskapsbane tegnet av Robert Trent Jones jr., samt en sekshulls treningsbane. Miklagard kan by på ett av norges beste treningsområder, og golfakademi. Hullene er oppkalt etter sagakonger og norrøne guder.


Bakkedalsprosjektet

Bakkedalsprosjektet skal gi innbyggerne og tilreisende glede av ett nytt idrettsanlegg. Det skal være et anlegg som gir rom for idrettsglede, lek og konkurranser. I prosjektet er det planlagt at anlegget skal inneholde fotballbaner, tribune, tennisbaner, lekeplass og areal for egenorganiserte aktiviteter.Prosjektet omfatter også tilbygg av en ny hall med tilsvarende aktivitetsflate som eksisterende hall. I tillegg skal dagens barnehage ombygges og utvides for klubbhus og garderobe. Det legges opp til ulike aktivitetsområder som skal bindes sammen av gangveier og stier. Prosjektet skal stå klart i 2017.


Butikker og servicetilbud

Kiwi er nærmeste matbutikk. Ellers kort avstand til Romerikssenteret med forskjellige butikker, cafeer, kiosker mm.


Avstander med bil Jessheim ca. 11 min. Gardermoen ca. 15 min. Lillestrøm ca. 17 min. Strømmen ca. 20 min. Oslo ca. 28 min.


Barnehager og skoler

Bakkedalen FUS barnehage er den nærmeste barnehagen. Dette er en privat barnehage som ligger sentralt til på Kløfta og er nærmeste nabo til Bakke skole med flotte turmuligheter og kort vei til offentlig kommunikasjon som tog og buss. Barnehagen har tre avdelinger med plass til 60 barn i alderen 0-6 år.


Bakke skole er nærmeste barneskole og har også gangavstand fra boligen. Skolen ble i 2012 renovert og bygd ut. Helsestasjon for Kløfta har lokaler i her og Ullensaker kulturskole tilbyr ulike kulturaktiviteter i egne lokaler på skolen for barn på Kløfta. Skolens visjon: Vi skaper begeistring for læring og gjør hverandre gode. Det er planlagt nytt idrettsanlegg ved Bakke skole som omtales som Bakkdalsprosjektet (Se områdebeskrivelse).


Vesong ungdomsskole har også gangavstand fra boligen. Skolen ble opprinnelig bygd i 1970. Den ble totalrenovert og stod ferdig til skolestart i 2007, og har ca. 350 elever. Jessheim videregående er nærmeste videregående skole.


Veibeskrivelse

Fra Oslo: Kjør E6 mot Trondheim. Ta av E6 ved Kløfta og kjør over motorveien mot Kløfta sentrum. Kjør gjennom togundergangen og ta til venstre i rundkjøringen, følg Trondheimsveien. Etter ca 1,5 km får du avkjøring mot Gamlevegen. Ta inn andre til høyre på Gamle-Kløfta. Boligen ligger på høyre hånd og det vil bli godt skiltet med Krogsveen skilt til fellesvisningene. Velkommen til visning!


Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 202,2 kvm

Totalt bruksareal: 154,8 kvm

Totalt primærrom: 146,7 kvm


Bruksareal:

Halvpart tomannsbolig 154,8 kvm


Primærrom:

Halvpart tomannsbolig: U. etasje 31,2 kvm

1. etasje 37,2 kvm

2. etasje 78,3 kvm


Sekundærrom: Garasje:

1. etasje 17.2 kvm:


Vedlagte plantegninger er ikke målbare.


Tomten

Eiet tomt på 728,5 kvm fordelt på begge seksjonene.Bruksrett til naturlig tomteareal for hver bolig sikres ved vedtekter til seksjonering av tomannsboligen.


Parkering

Parkering i egen carport. Eller gode parkeringsmuligheter på felles parkering på tomten.


Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.


Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger.

Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.


Byggeår

2016


Bebyggelsen

Flott tomannsbolig ferdigstilt 4.kvartal 2016:

-To etasjers tomannsbolig pluss kjeller i treverk med kjeller i leca.


Tegnet av Jessheim Arkiteturer Bygningen er bygget etter TEK10.


Dette er i utgangspunktet en gammel enebolig fra 1979 som er totalrehabilitert og bygget etter ny standard (TEK 10). Dreneringsledninger, vannledninger, strøm utvendig etc er også etter dagens krav og standard.


Ferdigattest

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger.


Eventuell adgang til utleie Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.


Standard

Ny og meget flott familiebolig, med gjennomgående høy standard. Svært innholdsrik med blant annet tre/fire soverom, to stuer, to bad samt er vaskerom. Boligen er innredet med klassisk og tidsriktig lyslakket Opus eikeparkett og malte flater på vegg og tak. Samtlige bad/vaskerom er flislagt med varme i gulv.


Boligens 1. etg inneholder lys og romslig entrè, som har muligheter for smarte garderobeløsninger. Fra gangen finner man tre soverom samt et bad i denne etasjen.


2.etasje inneholder et flott kjøkken fra Aubo. Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass og er det naturlige samlingspunktet for familien da det er godt med plass til spisestue. I denne etasjen finner man også en romslig stue som har store vindusflater, noe som gir godt med naturlig lys til boligen.


I boligens underetasje har man en romslig kjellerstue som er det perfekte "ungdomsrommet". I underetasjen har man i tillegg et gjesterom/kontor samt et vaskerom.


Balansert ventilasjon med varmegjenvinning med tilluft og avtrekk i alle rom.- Elektrolux kaffemaskin integrert på kjøkken


- Innvendig malt trapp med eiketrinn. - Store vestvendte, støpte terrasser. Delvis overbygd.

- På øverste balkong har man glott utsikt over nærområdet.


Oppvarming

Panelovner på soverom og stuer. Varmekabler på våtrom. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.


Energimerke

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger imidlertid ikke energiattest for denne boligen.


Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter kr XXX,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/ tilsyn.


Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.


Likningsverdi

Da boligen selges som nybygg er likningsverdien ikke fastsatt på nåværende tidspunkt.


Likningsverdi fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris fastsatt av SSB. Denne kvadratmeterprisen er fastsatt ut i fra markedsverdi i området. Boligens markedspris har dermed ikke direkte noe å si for likningsverdiens fastsettelse.


Likningsverdien for boligeiendommer for inntektsåret 2016 skal ikke overstige 30 % av markedsverdien for primærbolig (der man bor fast) eller 80 % av markedsverdien for sekundærbolig (øvrig bruk av eiendommen, f.eks. fritidsbolig, pendlerbolig, utleieobjekt). For nærmere opplysninger om likningsverdi kontakt skatteetaten.


Det er varslet at likningsverdiene vil øke frem til 2016 pga. økte boligpriser som påvirker markedsverdiene.


Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.


Det er tinglyst en servitutt på eiendommen. Denne omhandler blant annet infrastruktur til eiendommen før den ble bebygd. Kommunen har dog rett til å vedlikeholde eventuelle ledninger som går over eiendommen.


Servituttene vil følge eiendommen.


Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for "Gamle-Kløfta" m/best., stadfestet 05.08.1975.


Avsatt i kommuneplan til: Boligformål. Avsatt i kommunedel plan for Kløfta til: Boligbebyggelse - Nåværende, vedtatt 03.09.2012.


Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.


Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.


Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt


- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-. - Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.


Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.320.999.


I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-


Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.


Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www. krogsveen.no.


Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.


For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.


Finansiering

Megler kan formidle kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen mottar en provisjon av formidling av lånekunder til Danske Bank. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.


Hvitvaskingsreglene Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.


Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.


Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget.


Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.


Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.


Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.


Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.


Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.


Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000 av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg


Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.


Oppdragsnummer

63-0211/16


Salgsoppgaven

Sist oppdatert: 09.11.2016


Les mer i prospektet.

 

 

Galleri
bottom of page